Депутатите приеха държавата да поеме оперативния контрол над нефтената рафинерия в

...
Депутатите приеха държавата да поеме оперативния контрол над нефтената рафинерия в
Коментари Харесай

Държавата поема оперативния контрол над нефтената рафинерия в Бургас

Депутатите одобриха страната да поеме оперативния контрол над нефтената рафинерия в Бургас. Целта е правителството да излъчи необикновен търговски шеф, който да реагира, в случай че търговецът не е в положение или отхвърля да произведе горива за българските консуматори.

“Това е публичен интерес  да бъде основано от нас и в случай че някой в миналото се постанова да бъде прибавен, само че това е въпрос на национална сигурност ", сподели от парламентарната естрада Мартин Димитров от " Демократична България ".

Стоян Таслаков, “Възраждане ”: “Вие казахте, че това лице би трябвало да прави работа в полза на българските жители, ми кажете му името да знаят българските жители кое е това лице, което би трябвало да работи за техните ползи. "

“При сегашнта обстановка аз считам, че ще е мъчно да намерим такова лице да дава отговор на това условие “, съобщи Александър Иванов от ГЕРБ-СДС.

“Изискването за пет години опит в ръководство на сериозно инфраструктури е тъкмо по тази причина да няма политически назначения да няма поставени инцидентни хора. Ако се наложи изобщо такава обстановка да има предварителна защита ”, отговори Мартин Димитров (ДБ).

Цончо Ганев, “Възраждане ”: “Остава единствено " Демократична България " да върнат комунизма. ”
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР